Ilmalämpöpumpun asennustyöt Helsinki ja Uusimaa 

Anna Kyltecin ammattilaisten hoitaa ilmalämpöpumpun asennustyöt. Oikein asennettu ilmalämpöpumppu puhaltaa viilennys- ja lämmitysilmaa optimaalisesti kaikkialle asuntoon, ja sen kustannustehokkuus on kiistaton. Kun asentaja on ollut tarkkana sijoituspaikan kanssa, ovat säästöt lämmityksessä yllättävän suuret: voit säästää jopa 50 %:a lämmityskustannuksissa! Ilmalämpöpumpun asennustyöt käyvät asentajiltamme nopeasti ja tehokkaasti, ja ilmalämpöpumppu on käyttövalmis heti suorittamamme huolellisen ja oikeaoppisen asennuksen jälkeen.

Teemme ilmalämpöpumpun asennustyöt kattavasti koko Uudenmaan alueella, mukaan lukien tietysti Helsinki, Espoo, Vantaa sekä muut alueen kunnat ja kaupungit.

Asennushinnat

Ilmalämpöpumpun asennustyöt sujuvat ammattitaitoisilta asentajiltamme noin 6 - 8 tunnissa. Asennushinnat ovat kilpailukykyisiä ja asiakkaan on mahdollista tilata ilmainen kartoitus ennen varsinaisia töitä. 

Perusasennus sisältää yhden läpivientireiän (ei koske betonielementtejä), kaikki asennukseen tarvittavat työt, matkakulut sekä käytönopastuksen. Työ sisältää myös kaikki sisä- tai ulkoseinien pinnoissa olevat putket mahdollisuuksien mukaan asennettuina, varustettuna aina asennuskouruun tarkoitetuilla asianmukaisilla pääty- ja läpivientiosilla. Sisä- ja ulkoyksikön välisen putkivedon pituus voi olla maksimissaan 4 metriä ja sähköt johdetaan läheisimmästä maadoitetusta pistorasiasta pistotulpalla. Asennushinnat näet alta:

Perusasennus 570 €
Lisämetri tarvikkeineen ja töineen 45€/metri
Sulanapitovastuksen asennus 40€
Putkilisä 40€
Betonielementti läpivienti 150€
Maatukiteline 75€

Ilmalämpöpumpun asennuksessa huomioitavaa

Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö asennetaan talon suurimpaan avoimeen tilaan. Ulkoyksikkö asennetaan talon seinän viereen. Se kerää vettä, joten huomioithan tämän. Ulkoyksikön alle kannattaa sijoittaa ahjo tai lumikola. Asentajamme neuvovat sinua mielellään vastaavien asioiden huomioimisessa. 

Hanki ilmalämpöpumppu kotiisi ja säästä

Ilmalämpöpumpun hankkiminen tuottaa omistajalleen selvää säästöä lämmityskustannuksissa. Kustannussäästöjen lisäksi viileä sisäilma kuumana kesäpäivänä sekä mukavan lämmin ja kodikas tunnelma kirpeänä talvipäivänä ovat hyviä syitä hankkia ilmalämpöpumppu. Ota meihin yhteyttä, niin hoidamme ilmalämpöpumpun asennustyöt asuntoosi mahdollisimman nopeasti, jotta voit nauttia optimaalisesta sisäilman lämpötilasta ympäri vuoden. Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin: ilma-vesilämpöpumputmaalämpöpumput ja vedenjäähdyttimet.

Ilmainen kartoitus! Ota yhteyttä