Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on jokaisen energiasäästäjän ystävä!

Haluatko lämmitysjärjestelmän, joka palvelee rakennustasi vuosia? Haluatko sen myös edullisesti ja pienellä vaivalla? Onko rakennuksessasi, tai onko sinne tulossa, vesilämmitysjärjestelmä? Silloin ilma-vesilämpöpumppu on taloudellesi paras ratkaisu. Ilma-vesilämpöpumppu muistuttaa maalämpöpumppua, mutta maksaa itsensä nopeammin takaisin ja sitä voidaan käyttää helposti muun lämmitysjärjestelmän rinnalla. Se hyödyntää aurinkoenergiaa, ilman lämpöenergiaa ja sähköenergiaa. Näin laite on puhdas ja saasteeton lämmitysvaihtoehto kotitalouksiin, joissa energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeitä. Toimialuettamme ovat niin Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Tuusula, Porvoo, Uusimaa ja Itä-Uusimaa.

Meiltä laatumerkit: Toshiba, Hitachi, Fujitsu, Mitsubishi.

Asennamme ja myymme Fujitsun, Toshiban, Hitachin, ja Mitsubishin ilma-vesilämpöpumput. Valikoimissamme ovat näiden laatumerkkien parhaimmat tuotteet ja autamme mielellämme löytämään talouteesi sopivan lämmitysvaihtoehdon. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tulevaisuuden lämmityssäästösi!

Fujitsu on markkinoiden tehokkain lämmittäjä kovemmilla pakkasilla. Fujitsu Waterstage on yksi markkinoiden suosituimpia talviolosuhteisiin suunniteltuja ilma-vesilämpöpumppumalleja. Fujitsu Waterstage tuotaa lämpöä tehokkaasti vielä -25°C ulkolämpötilassa. Se soveltuu vesikeskuslämmitykseen, niin lattia- kuin patterikiertoiseen järjestelmään. Lisäksi laitteella voidaan lämmittää käyttövesi sekä uima-altaan vesi. Fujitsu Waterstage on lämpöpumpputeknologiaa käyttävä taloudellinen ja tehokas kiertovesilämmitysjärjestelmä. Laitteen lämmönvaihdin (koaksiaalilämmönvaihdin) on erittäin tehokas, jonka vuoksi laitteen lämmöntuotto on optimaalinen ilman suuria lämpöhäviöitä. HP malleilla pystytään tuottamaan jopa 60°C vettä. Fujitsulla on myös tarjota ulkoyksiköiden suoraohjaus, joilla ulkoyksiköitä ohjaamalla voidaan lämmittää ja jäähdyttää mm. levylämmönsiirtimen, kuumakaasukierukan ja kanavapatterin kautta ilmaa sekä vettä. Maahantuoja FG Finland

Toshiba ilma-vesilämpöpumput edustavat markkinoiden hiljaisimpia malleja: ”kuiskaustakin hiljaisempi” on Toshiban lupaus. Malliston lippulaivamallit saavuttavat jopa markkinoiden parhaimmat hyötysuhteet, mutta eivät perusmallitkaan jää kilpailijoiden malleja huonommiksi. Tutustu tarkemmin Toshiban mallistoon. Maahantuoja Toshiba Finland.

Hitachi Yutaki -S80 perustuu Utopia IVX sarjaan jossa toinen kompressori tulistaa veden korkealämpötaloille sopiviksi max +80C. Erinomainen valinta kohteisiin joissa on vanhat patterit tai lämmitettävää alaa on paljon. Vuosihyötysuhde on jopa parempi kuin maalämpöjärjestelmissä radiaattoreilla eikä lisävastuksilla tehdä kuumaa käyttövettä, säästöä tulee taloyhtiöille myös runsaasti kun ei tarvita patteriremonttia ja muita muutoksia. Aurinkokeräin ja Yutaki järjestelmän saumattomalla yhteistyöllä saadaan suuremmissakin kiinteistöissä suuria säästöjä kohtuullisella investoinnilla. Maahantuoja Ahsell.

Mitsubishin valikoimasta löytyy joka kotiin sopiva ratkaisu. Lämmititpä öljyllä, suoralla sähköllä tai muilla lämmönlähteillä, voidaan Mitsubishin ilma-vesilämpöpumppu asentaa tuomaan roimasti alennusta lämmityskustannuksiisi. Maahantuoja Scanoffice.

Asennukseen ei vaadita lupia. Asennus tehdään taloihin, joissa on tai joihin tulee vesilämmitysjärjestelmä.

Toisin kuin maalämpöpumpun asentamiseen, ilma-vesilämpöpumpun asentamiseen ei tarvita erillisiä lupia, sillä sitä varten ei tarvita porakaivoa. Asennus on nopeaa ja helppoa. Asennus tehdään taloihin, joissa on jo olemassa vesilämmitysjärjestelmä. Talo voi olla uudiskohde tai saneerausvaiheessa. Asennuksessa talon ulkopuolelle asennetaan ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö ja kylmäaineputkille läpiviennit ulkoyksikköön. Sisäpuolelle asennamme muun muassa lämmönvaihtimen. Asennus on nopeasti ohi ja vie vain 3 päivää. Ilma-vesilämpöpumpun voi asentaa vaikka öljykattilan rinnalle, jolloin öljykattilaa voidaan hyödyntää oikein purevissa pakkasissa lämmityksen apuna. Pumpun hankinta on taloudellisesti kannattava.

Olipa nykyinen lämmitysjärjestelmäsi mikä vain, ilma-vesilämpöpumppu tuo selviä säästöjäsi talouteesi. Ilma-vesilämpöpumpun hinnat ovat maalämpöpumpun kanssa samaa luokkaa, mutta ilma-vesilämpöpumppu maksaa itsensä nopeammin pois, koska porakaivon kustannukset asennusvaiheessa jäävät pois. Taloudellisesti tämä lämmitysjärjestelmä on monella tapaa kannattava: se säästää lämmityskustannuksissa ja nostaa talosi arvoa. Ilma-vesilämpöpumpun asentaminen nostaa talosi arvoa.

Hyvälaatuinen ilma-vesilämpöpumppu kestää kiinteistössäsi vuosia

Oletko suunnitellut jossain vaiheessa myydä kotisi? Ostajaehdokkaat arvostavat hyvälaatuista lämpöpumppua kiinteistössä, koska voivat silloin luottaa siihen, että rakennus on energiatehokas. Talomarkkinoilla energiatehokkuudella ja ympäristöystävällisyydellä tulee vuosi vuodelta olemaan suurempi merkitys.

Helppokäyttöinen ja toimiva ratkaisu

Ilma-vesilämpöpumppu on helppokäyttöinen ja tehokas koko kodin lämmittäjä, jota ohjataan keskusohjausyksiköstä. Se lämmittää koko talon ja käyttöveden. Lämmitykseen se hyödyntää ulkoilmaa, joka on lämpimämpää kuin järjestelmän sisällä oleva jäähdytysaine. Ilma-vesilämpöpumppu on erittäin tehokas lämmittäjä, mutta jos ilman lämpötila laskee alle -15 °C, on syytä lisälämmitys kytkeä päälle. Onko kiinteistössäsi ennestään öljylämmitys? Tällöin lämpöpumppu asennetaan sen rinnalle ja väliin tulee lämmönvaihdin. Kun pakkasasteet laskevat hyvin alas, hoitaa öljy loput.

Älä kiinny vanhaan rahasyöppöön lämmitysjärjestelmääsi – ota yhteyttä!

Joskus lämmitysjärjestelmän päivittäminen on vain aikaan saamisesta kiinni. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, neuvomme ja opastamme mielellämme ja autamme löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan ilma-vesilämpöpumpun. Ota yhteyttä ja asennetaan kotiisi rahaa säästävä lämmitysjärjestelmä! Kysy jo tänään tarjous!

Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin:

Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai soittamalla!