LVIS-työt Helsinki ja Uusimaa

Tarvitsetko ammattitaitoista ja luotettavaa osaajaa tekemään LVIS-työt kotiisi tai muuhun kiinteistöön? Kyltec on lämpö-, vesi-, ilma- ja sähkötöiden asiantuntija, joka hoitaa vaivatta kaikenlaiset alan työt. Olipa kyseessä sitten vaikka uuden hanan asentaminen kylpyhuoneeseen, ilmalämpöpumpun tai muun ilmastointi- tai lämmityslaitteen asennus tai isompi huolto esimerkiksi keittiön putkistoihin, voit kääntyä meidän puoleemme. 

Teemme kaikenlaiset LVIS-työt laadukkaasti ja kotimaisella palveluosaamisella. Avullamme tehostat kodin tai kiinteistön LVIS-toimintoja ja säästät sekä aikaa että kustannuksia, kun työt tehdään ammattilaisen toimesta kerralla kuntoon. Toimimme sekä uudis- että saneerauskohteissa, ja meiltä saat kätevästi kaikki LVIS-työt saman katon alta. Muistathan, että LVIS-töistä voit saada myös kotitalousvähennystä! Toimialueemme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Hyvinkää, Järvenpää, Porvoo ja laajalti muukin Uusimaa. 

LVIS-työt Helsinki, Espoo ja Vantaa | Tilaa Kylteciltä sähköasennus- ja korjaustyöt

Sähköasennus- ja -korjaustyöt

Kodin ja kiinteistön hoidossa tulee vastaan monia erilaisia sähkötöitä, ja joskus tuntuu, että pienimmät niistä voisi tehdä yksinkin. Tähän ei missään nimessä pidä kuitenkaan ryhtyä, vaan sähkötyöt kannattaa aina antaa kokeneen ja luotettavan ammattilaisen käsiin. Sähköalan ammattilaisina teemme kaikenlaiset sähköasennus- ja -korjaustyöt niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Pätevä ja kokenut henkilökuntamme ratkaisee kaikki sähköasennuksiin ja -korjauksiin liittyvät pulmat nopeasti, kustannustehokkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Meillä on kaikki vaaditut sähköalan pätevyydet ja luvat, joten voit luottaa LVIS-osaamiseemme, johon sähkötyötkin luonnollisesti kuuluvat. Kun haluat hoitaa sähköasennus- ja -korjaustyöt nopeasti ja turvallisesti kuntoon, käänny meidän puoleemme.

LVI-huolto- ja asennustyöt

Kyltec on LVIS-alan moniosaaja, jolle voit huoletta luottaa kotisi tai muun kiinteistön LVI-huolto- ja asennustyöt. Vankka osaamisemme ja LVI-alan rautainen ammattitaito takaavat sen, että asiakkaidemme kaikenlaiset LVI-ongelmat ratkeavat kanssamme helposti. Meiltä hoituvat niin viemärin avaukset kuin isommatkin vesikaluste- tai putkistotyöt asiakasystävällisesti ja kustannustehokkaasti. LVI-huolto- ja asennustyöt sujuvat meiltä aikataulussa ja sovitun mukaisesti niin asuin- kuin liikekiinteistöissäkin. 

Katso myös

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!