Ilmalämpöpumput

Onko asunnossasi suora sähkölämmitys tai takka? Kaipaisitko talvisin enemmän lämpöä ja kesäisin viilennystä? Haluaisitko säästää sähkökustannuksissa? Kysy meiltä ilmalämpöpumpuista! Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilmaa ja käyttää sitä kotisi lämmittämiseen ja viilentämiseen. Se on edullinen lisälämmityslaite, jonka avulla voit pienentää sähkölaskuasi merkittävästikin. Ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös pohjoisemman Suomen oloihin, sillä se toimii hyvin jopa 30 pakkasasteessa. Myymme ja asennamme laatulaitteet laajalle alueelle. Toimialuettamme ovat niin Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Tuusula, Porvoo, Uusimaa ja Itä-Uusimaa.

Hitachi / Daikin

                  Fujitsu

Asennuspalvelu

Laatulaitteella jopa puolet sähkölaskusta pois!

  • Hyötysuhde on erinomainen – edullinen ostaa ja asentaa.
  • Valittavanasi useista eri malleista, myös design-malleja.
  • Puhdistaa hiukan ilmaa.
  • Vaihtoehtoina sisätiloihin myös lattiamallit.

Markkinoiden parhaat laitteet: FUJITSU, Mitsubishi, Electric, Hitachi, Daikin, Toshiba, Panasonic, Samsung

Ilmalämpöpumpuissa löydät meiltä suuren valikoiman eri tehokkuuksia, tyylejä, malleja ja hintaluokkia. Tehokkaimmat ja kalliimmat mallit tarjoavat jopa kuusinkertaisen hyötysuhteen. Myös edullisimmissa malleissa hyötysuhde on erinomainen ja ilmalämpöpumppu maksaa itsensä nopeasti takaisin. Kotitalouksiin, joihin seinään asennettava yksikkö ei sovellu, tarjoamme myös laajan valikoiman lattiamalleja.

Design-mallit ovat osa kodin sisustusta

Ilmalämpöpumppua valitessa myös ulkonäkö on tärkeää ja se on huomioitu myymissämme malleissa. Tyylikkäät vaihtoehdot noudattavat pitkälti skandinaavista muotoilua, missä selkeät linjat ovat pääroolissa. Vaihtoehtoja on kuitenkin useita ja löydämme varmasti kotiisi sopivan vaihtoehdon! Joissain design-malleissa hyötysuhde ei välttämättä ole niin hyvä, mutta myös parhaimmat hyötysuhteet omaavat koneet on suunniteltu silmää miellyttäväksi. Asentajamme pyrkii myös ottamaan sijoitustoiveita huomioon ilmalämpöpumppua asentaessa, kuitenkaan tinkimättä tehokkuudesta.

Lattiamallit soveltuvat kiinteistöihin, joissa yksikön kiinnitys seinään ei ole mahdollista

Onko talossasi harjakatto? Meiltä löydät tilaan kuin tilaan ratkaisun! Harjakattoisiin koteihin sisäyksikköä ei välttämättä saa ikkunan päälle, jolloin valikoimistamme löytyvät myös lattiamallisarjat. Lattiamalleissa on myös valittavana useita eri vaihtoehtoja. Joissain lattiamallisarjoissa on myös mahdollista, että laite puhaltaa ilmaan samaan aikaan sekä ylös että lattiaa pitkin alaspäin. Näin lämpö kulkeutuu tasaisesti kaikkialle. Lattiamallisarjat muistuttavat ulkonäöltään pattereita.

ilmalämpöpumpun Asennus käy päivässä

Oikein asennettu ilmalämpöpumppu puhaltaa viilennys- ja lämmitysilmaa optimaalisesti kaikkialle asuntoon. Kun asentaja on ollut tarkkana sijoituspaikan kanssa, ovat säästöt lämmityksessä yllättävän suuret: voit säästää jopa 50 %:a lämmityskustannuksissa! Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö asennetaan talon suurimpaan avoimeen tilaan. Ulkoyksikkö asennetaan talon seinän viereen. Se kerää vettä, joten huomioithan tämän. Ulkoyksikön alle kannattaa sijoittaa ahjo tai lumikola. Ilmalämpöpumpun asennus sujuu ammattilaiselta noin 6 - 8 tunnissa.

huolto pitää laitteen toimintakuntoisena

Ilmalämpöpumpun perushuolto on helppoa ja sen voit tehdä kodin perussiivouksen yhteydessä. Suositeltavaa on puhdistaa sisäyksikköä 2 - 4 viikon välein. Silmämääräisesti voit tarkkailla, milloin sisäyksikköä on hyvä puhdistaa. Huolehtimalla yksikön puhtaudesta varmistat, ettei ilmalämpöpumppu puhalla pölyä ja bakteereita kodin sisätiloihin. Ilmalämpöpumppu sinällään myös puhdistaa hiukan ilmaa. Noin neljän vuoden välein on hyvä kutsua asiansa osaa huoltaja tarkastamaan laite. Ajan saatossa esimerkiksi kylmäaine katoaa ja sen lisääminen on ammattilaisen hommia.

Ilmalämpöpumpun käyttö

Ilmalämpöpumppu on yllättävän helppokäyttöinen. Voit ajastaa sen toimimaan vain silloin kun tarve on, eli esimerkiksi loman ajaksi voit ottaa sen pois päältä. Jos taas talvisaikaan lomaillessa on tärkeää, ettei talo kylmene täysin putkien jäätymisvaaran takia, voi ilmalämpöpumpun laittaa puhaltamaan lämpöä vähän alhaisemmin. Iso osa ilmalämpöpumpuista toimii myös etäkäyttöisenä, mikä on loistava vaihtoehto mökillä sijaitseviin ilmalämpöpumppuihin. Esimerkiksi Samsungilla etäohjaus eli pilvipalvelu on vakiona. Lue lisää ilmalämpöpumpun toimintaperiaatteesta osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/ilmalämpöpumppu.

Kysy tarjous!

Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai soittamalla ja kerro kiinteistöstä, johon ilmalämpöpumppu tulisi. Ehdotamme parasta vaihtoehtoa ja lähetämme tarjouksen ilmalämpöpumpusta asennuksineen. Aloita säästäminen sähkölaskussa jo tänään!

Katso myös