Kodin remontit ammattitaidolla - toiminta-alueena Helsinki ja Uusimaa

Kaikki takuulla ja ajallaan.

Haluaisitko remontoida kylpyhuoneen uuteen uskoon? Kaipaisiko keittiö päivitystä nykyaikaan? Ostitko asunnon, joka tarvitsee täysremonttia? Olipa remonttitarpeesi minkälainen tahansa, kannattaa jo alussa ottaa yhteyttä Kyltecin remonttiammattilaisiin. Meiltä hoituvat kaikenlaiset kodin remontit tarkalleen toiveidesi mukaisesti. Niin pienet kuin isotkin remontit ovat meille tuttuja, ja kanssamme voit olla varma remonttiprojektin onnistumisesta alusta loppuun. Teemme kodin remontit avaimet käteen -periaatteella, jolloin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin asettua taloksi ja nauttia lopputuloksesta. Toiminta-alueemme ovat pääosin Helsinki ja Uusimaa, mukaan lukien Espoo, Vantaa, Järvenpää ja muut alueen kunnat ja kaupungit.

Toteuta unelmiesi remontti

Minkälaisesta remontista sinä haaveilet? Toteuta unelmiesi remontti meidän kanssamme! Henkilökunnaltamme löytyy laajaa remontointiosaamista niin keittiön, kylpyhuoneen, olohuoneen kuin makuuhuoneenkin tai minkä tahansa muun kodin remonttikohteen toteutukseen. Voimme toimeenpanna joko kevyemmät kodin pintaremontit tai halutessasi uudistaa koko kodin mahdollisuuksien mukaan. Meiltä saat

  • kotimaista laatutyötä
  • pitävät aikataulut
  • kustannustehokkuutta
  • turvallisen ja säädöstenmukaisen remontin

Muistathan myös kotitalousvähennyksen, jonka voi saada teettämällä remonttityöt ammattilaisella. Omavastuun enimmäismäärä vuonna 2015 on 2400€/henkilö, mutta ajankohtaiset tiedot ja tarkemmat ehdot kotitalousvähennyksen saamiselle voit käydä lukemassa osoitteesta vero.fi. 

Kaikki remonttityöt saman katon alta

Kun valitset Kyltecin toteuttamaan remonttityöt, saat kaikki palvelut kätevästi saman katon alta. Räätälöimme sinulle yksilöllisen kokonaisratkaisun, joka pohjautuu aina asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Remonttimiesten lisäksi sinun ei erikseen tarvitse palkata kustannuksia lisääviä LVI-asentajia tai sähköasentajia, vaan henkilökuntamme jäsenillä on remontointiosaamisen lisäksi valmiudet toimia sekä sähkö- että LVI-asentajina. Monipuolinen ja kaikki kodin remontit kattava osaamistaso onkin yksi valttikorttejamme. Toimimme laajalti Etelä-Suomessa alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa. Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous - me hoidamme kodin remontit takuuvarmalla ammattitaidolla!

 

Yhteistyökumppanit :     LuxKoti  ja  Laattabest

Yhteistyökumppanit :  LuxKoti ja Laattabest