Vedenjäähdytin Helsingistä koko Uudellemaalle

Vedenjäähdytin kannattaa tilata Kyltec Oy:ltä, joka on ilmastoinnin ja jäähdytyksen ammattilainen Uudellamaalla. Meiltä saat laadukkaat ja kestävät vedenjäähdyttimet, jotka palvelevat niin ilmastoinnin kuin prosessinkin jäähdytystarpeita. Vedenjäähdyttimiä käytetään kiinteistöjen ja kotitalouksien jäähdytysjärjestelmissä, jossa ne toimivat saumattomasti osana koko jäähdytysjärjestelmää.

Vedenjäähdyttimet eri tarpeisiin

Vedenjäähdyttimiä on olemassa sekä ilmalauhdutteisia että vesilauhdutteisia jäähdyttimiä, joista sopivampi voidaan valita aina kyseessä olevan kiinteistön tai jäähdytyskohteen mukaan. Ilma- ja vesilauhdutteiset vedenjäähdyttimet eroavat toisistaan tehoiltaan: vesilauhdutteisia jäähdyttimiä käytetään kohteissa, jossa jäähdytystehon tarpeet ovat suuret, kun taas ilmalauhdutteiset vedenjäähdyttimet käyvät esimerkiksi kotitalouksille ja muille pienemmille kohteille. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja koko muualla Uudellamaalla – ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Ilmalauhdutteinen vedenjäähdytys

Ilmalauhdutteinen vedenjäähdytys on optimaalinen esimerkiksi kotitalouksille ja muille normaalia jäähdytystarvetta tarvitseville kiinteistöille. Ilmalauhdutteisten vedenjäähdytyskoneiden tehoa riittää silti pienemmästä mittakaavasta aina isompaankin jäähdytystarpeeseen kiinteistön koosta ja sen tarvitsemasta jäähdytyksen määrästä riippuen. Ilmalauhdutteinen vedenjäähdyttimen vakiovarusteina voivat mallista riippuen olla esimerkiksi kiertovesipumppu, vesisäiliö ja paisunta-astia. Me Kyltec Oy:llä tiedämme, mikä malli on sopivin juuri sinun kohteellesi – anna siis henkilökuntamme huolehtia koko prosessista

Vesilauhdutteinen jäähdytin

Vesilauhdutteinen jäähdytin on sopiva suurta jäähdytystarvetta vaativille kohteille, kuten teollisuuteen ja suurempiin ilmastoinnin jäähdytysprosesseihin. Vesilauhdutteinen jäähdytin on erittäin tehokas ja soveltuu siksi vaativiinkin jäähdytystehtäviin. Kyltec Oy:ltä hankitut vesilauhdutteiset jäähdytinkoneet toimivat varmasti ja luotettavasti. Anna asiantuntijoidemme suositella ja asentaa paras mahdollinen jäähdytin kohteellesi – sen he osaavat!

Tilaa vedenjäähdyttimet Kyltec Oy:ltä

Kyltec Oy:ltä saat laadukkaat ja kestävät vedenjäähdyttimet järkevään hintaan. Meillä on pitkä kokemus vedenjäähdyttimien ja jäähdytysjärjestelmien välittämisestä asiakkaillemme. Hyvälaatuinen vedenjäähdytin kestää kiinteistössäsi vuosia, ja valitsemme kohteelle kuin kohteelle optimaalisen vedenjäähdyttimen jäähdytystarpeet huomioon ottaen. Toimimme koko Uudellamaalla Helsinkiä, Espoota, Vantaata, Keravaa ja muita Uudenmaan alueen paikkakuntia myöten. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vedenjäähdyttimistä!

Katso myös